Minőségpolitika

A Dami Bt. elkötelezett a kitűnő minőség mellett.

N

Minőség a megrendelőnek

Kitűnő minőségben elvégzett munka

N

Minőség a tulajdonosnak

Kitűnő minőségű alapanyagokkal dolgozunk

N

Minőség az alkalmazottaknak

Modern géppark, folyamatos képzések

A Dami Bt. minőségpolitikája

A Dami Bt tulajdonosa és vezetője is  elkötelezett egy olyan építőipari vállalkozás folyamatos működtetése érdekében, amely a magyarországi és az Európai Uniós – jogszabályi-, támogatási-, technológiai környezetben is versenyképes, megfelel a társadalmi és a gazdasági előírásoknak és minőségi elvárásoknak egyaránt.

Kiváló minőségű kivitelezési tevékenységünket az építőipar szinte minden területén végezzük, így a munkavédelmi-, környezeti kockázat minimálisra csökkenthető, bár ez kivitelezési helyenként és projektenként változó. A körülményeknek megfelelően a kivitelezési helyekre még a munka megkezdése előtt esetleges kockázatelemzés és értékelés készülhet.

Tevékenységünk során céljaink középpontjában mindvégig a megrendelő-, és a megrendelő igényi állnak. Lehetőségeinehez mérten folyamatosan a megrendelő által végzett munkát a megkívánt minőségben végezzük. Az alvállalkozókkal végeztetett folyamatoknál is biztosítjuk azt, hogy az összes  jogszabályi körülményeknek való megfelelés a társaság felelősségi körébe tartozik.

A cág minden alkalmazottja és megbízottja is felelős az általa végzett munka kitűnő minőségéért, ez alól a beszerzett építőipari anyagok sem kivételek. Ennek érdekében a cég vezetője biztosítja, és folyamatosan fejleszti az igényességen alapuló biztonságos munkahelyi környezetet. ami a minőségi munkavégzés elengedhetetlen része.

Támogatások

Kedvezményezett neve: "DAMI" Vendéglátóipari, Kereskedelmi és Szolgáltató betéti Társaság

Projekt címe: Helyi gazdaságfejlesztés együttműködésben a szobi járásban

Támogatás összege: 3 259 484 Ft

Támogatás mértéke: 60%

Projekt tartalma: a projekt keretében a "DAMI" Bt. további 2 konzorciumi taggal közösen eszközbeszerzés valósul meg, építőiparban használatos gépekre fókuszálva (mini kotró, homlokrakodógép, és egy fűnyíró traktor.

Projekt azonosító száma: 1956357015